Updates

Nieuwsbrief #13 is verzonden… met goed nieuws!

Goed nieuws? Jazeker, want onze crowdfundingactie is geslaagd! Zo’n 200 donateurs droegen een groot of klein steentje bij, er waren sponsoracties en spontaan werd er hulp aangeboden. Lees je mee? Je vindt de nieuwsbrief via deze link: https://meer-zwemmen-in-de-plas.email-provider.nl/web/rtqhkrthby/sh71eavahc/7khjyq51j0/a4fchonrxe Wil je onze nieuwsbrief ook ontvangen, meld je dan aan:

Wat gaan we deze zomer in en rond de Zevenhuizerplas organiseren?

Onze plannen voor de zomer zijn klaar! 🙌💃 🏊🚣‍♀️ Nou ja, klaar… We weten wat we willen doen om bewoners van Nesselande – jong en oud – op een gezellige manier kennis te laten maken met het sportief zwemmen in Nesselande. Eind juni plannen we een swimclinic over de geheimen van zwemmen in het buitenwater. De echte Lees meer overWat gaan we deze zomer in en rond de Zevenhuizerplas organiseren?[…]

Nieuwsbrief #nr 12 is verzonden: over de activiteiten deze zomer en het gesloten waterstelsel van Nesselande

Onze nieuwsbrief, #12 alweer, is vanochtend verzonden naar onze nieuwsbriefabonnees. Dit keer over het gesloten watersysteem van Nesselande en de activiteiten die we deze zomer willen organiseren. Lees je mee?https://meer-zwemmen-in-de-plas.email-provider.nl/web/rtqhkrthby/qmjexchusw/uvweipz3qj/kpr7rgxnf3 Wil jij de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je dan hier aan: